Mun synttäripäivänä lähdettiin mökille ihan tähän lähelle. Mökki oli pienen lammen rannassa, pihassa oli ihana huvimaja jossa juotiin synttärikahvit! Tytöt oli tehny mansikkakakun ja oli kuohuviiniäkin!!!! Kahvittelun jälkeen lapset ja miehet onki laiturilla me juotiin siskon kanssa kuohari tyhjäksi. Sit mentiin metsään joka oli täynnä suuria mustikoita! Kerättiin muutama litra, mulla oli äitin poimuri mukana. Löydettiin myös lampaankääpää.

Grillattiin makkaraa ja syötiin salaattia. Miehet lähti veneellä kalaan, mä lämmitin saunan. Saunotiin ja käytiin uimassa. Sisko pesi mun selän :) Miehet toi 2 haukea tullessaan. Sitten jo pitikin lähteä kotiin.

Sunnuntaina tuli siskon porukka ja äiti meille syömään savustettua haukea, leivitettyä lampaankääpää, jauhelihapihvejä, punajuuri-aura paistosta. Oli tosi hyvää kaikki.  Sisko toi tullessaan mustikkapiirakan. Illalla teini lupautui jäämään Lupun kanssa kotiin, me mentiin miehen kanssa leffaan. Ei olla koskaan ennen oltu yhdessä.. Leffa oli hyvä ja saatiin olla ihan kahestaan koko teatterissa!!!