Tänään vein aamulla teinin kouluun. Menin kukkakauppaan, ostin 8 erikaa, 2 koristekaalia, 2 pallotuijaa töihin terassille.

Klo. 10 mentiin hakeen äiti, lähdettiin ostaan hänelle mattoja. Löydettiin 2 tosi edullista ja kaunista. Kirpparilta ostettiin vaikka mitä... Lupulle toppapuku, 2 yöpukua ja pallo. Mä ostin kauniin käsilaukun, pellavahousut, neuletakin. Syötiin äidillä. Voi että se oman äidin ruoka on sitten hyvää!!!!!!

Klo. 13 mentiin isälle, meillä oli tapaaminen hoitajan kanssa koskien fysioterapiaa. Hän lupasi soitella yksityiset terapeutit läpi, jos saatais joku. 15 kerran lähetteen oli oma lääkäri kirjoittanut. Isän kävely on mennyt tosi surkeaksi. Mutta ihmeiden ihme, aloin houkutteleen isää käytävälle ja päästin vauvan sinne ryömiin niin isä tuli perässä!!!!!!! YES! Ymmärsi kai nyt vihdoin että jalkaa pitää vahvistaa.

Isältä mentiin Raijalle ja Heikille. Siellä oli oikeen lämmin vastaanotto! Uusi jalka koekäytössä.

Nyt ollaan kotona. Tein kanakeittoa ja ootellaan iskää kotiin.

EILEN:

Vietiin teini kouluun, mentiin Lupun kummeille aamukahveelle. Tultiin kotiin syömään ja pikku päikkäreille. Kolmelta hain teinin koulusta ja heitin sen vauvan kanssa isälle. Menin itse kampaajalle. Kampaaja oli 19 vuotias tyttö!!!!!! Leikkas ihan hyvin kyllä, muttei muuta kun leikkaus niin maksoi 32 euroo!!! Isällä oltiin pikkuhetki ja sitten oli kiire kotiin teinin kaappeja  siivoon. Pyykkiä oli taas kertyny 1 koneellinen... ihmeellistä. Ilta meni telkkaa katellessa. Mulla lähti ääni...