Viikot vierähtää tosi nopsaan... nyt jo raskausviikkoja 10! Maanantaina kävin neuvolassa ja sydänäänet kuului jo. Alkoi tuntua todellisemmalta tämä raskaus. Tiistaina kävin labrassa verikokeissa ja vein pari pissapurkkia tutkittavaksi kuuluvat nykyään tähän raskausseurantaan)... Kauheesti kieltoja mitä ei saa syödä....Mutta mä uskon terveeseen järkeen ja syön mitä tahdon. Tiistaina kävin myös hammaslääkärissä jossa vihdoin paikattiin se lohjennut hammas.

Eilen olin töissä "lepäämässä". Ihan hyvää se tekee välillä. Tällä kertaa kotona odotti samat sotkut kun lähtiessä :/

Tänään oltiin viettämässä kirkkohetki ja rupateltiin toisen äidin kanssa jonkin aikaa. Noloa, seurakunnan kerhossa käy normaalisti noin 10 äitiä lastensa kanssa kahvittelemassa ja rupattelemassa, nyt kun oli tiedossa että on vaan kirkkohetki niin meitä oli 2 äitiä... Näin kun alkaa olla jo "vanha" alkaa tämmöset seurakunna jututkin kiinnostaan ja täytyy sanoa että liikutuin kun laulettiin lastenvirsiä.

Huomenna meillä puutalkoot. Meinasin tehdä ison kattilallisen jauhelihakeittoa ja ehkä myös kanttarellikeittoa. Siskon porukka tulee, saas nähdä onko muita vapaaehtoisia...